kokoshout
Duurzaamheid  Vloeren   Leggen   Referenties   Waar te koop  

Disclaimer


Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Privacy verklaring

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, u wordt in dit geval gevraagd uw gegevens in te vullen (nieuwsbrief of vragenformulier).

Deze website houdt door middel van Google Analytics het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en met welke zoekwoorden. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt . Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.


disclaimer
kokoshout
Planken en parket
Vloer leggen
Prijzen Kokoshout
Waar te koop
Over ons
Rainforest Alliance
Disclaimer
2007-2012 Kokoshout.nl